Само с едно-единствено стори Светлана Гущерова затвори устите на хейтърите, които

...
Само с едно-единствено стори Светлана Гущерова затвори устите на хейтърите, които
Коментари Харесай

Гущеров закичи Светлана с диаманти за половин милион

Само с едно-единствено стори Светлана Гущерова затвори устите на злобарите, които приписаха тежък банкрут на фамилията.

В последните няколко седмици пъплят клюки, че моделката е на прага да се сбогува с първокласния си живот, откакто парични проблеми са се стоварили върху мъжа й Христиан Гущеров. Нещо повече - посред зима банка лишила къщата на семейството в Драгалевци и като поръчителство за задълженията им прибрала и бижутата на Гущерова. Наскоро милионерската брачна половинка качи повърхностно стори. 



На пръв взор наподобява, че фотографията е от следващата вечеря на Гущерови, на която Светлана е протегнала ръка към чаша бяла вино. По-досетливите консуматори в Инстаграм обаче схванаха тънкия намек на фрагмента. А точно, че клюките за отнетите от банката бижута нямат нищо общо с истината. Познавачи на скъпи украшения разясниха, че синият елмаз на една от гривните наподобява на танзанит - необичаен камък, който се среща в подножието на връх Килиманджаро в Танзания, написа Хотнюз.

Според него бижутата от танзанит са извънредно редки и скъпи, защото този необичаен камък се добива от неголяма зона в подножието на върха, а цената му би скочила неимоверно сега, в който тези мини бъдат изчерпани. По калкулации на нашия източник бижутата от бяло злато върху ръката на Гущерова са на стойност колкото един апартамент в София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР